Velkommen. 


Information omkring mig.

Jeg hedder Camilla Christensen, 18 år gammel, og jeg kommer fra Skive, 7800

Jeg startede med at tage billeder i min fritid for mange år tilbage. Jeg tager rigtig mange billeder med min telefon (iPhone 6s) til min privat Instagram (link i 'Kontakt'). Deler også en gang i mellem kvalitets billeder der inde på, som jeg tager med mit kamera, men for det meste kommer kvalitets billederne op på min anden Instagram profil (link i 'Kontakt') som jeg har lavet  til det. 


Hvorfor begyndte jeg at tage billeder?

Jeg begyndte, at tage billeder fordi jeg altid har været glad for det, og har altid været meget interesseret i det med at tage billeder. Har for det meste kun taget billeder med den telefon jeg nu havde på daværende tidpunkt inden jeg fik et ordenligt kamera. Til min konfirmation tilbage i 2013 fik jeg et kamera (Samsung NX 1100), det tog egentlig gode nok billeder, men følte bare ikke det var det rigtige, så jeg slogte det (+ nogen andre ting) og fik nogen penge i fødselsdagsgave/julegave og brugte pengene på det kamera jeg har nu, og haft mit kamera (Canon eos 1200D) siden 2015, og det betød alt for mig da jeg modtog den.


Hvad tager jeg billeder af?

Jeg tager generelt billeder af alle mulige forskellige ting. 

- Portrætter, Selv portrætter, Dyr, Natur, Mad m.m.


Hvad redigere jeg billederne med?

Hvis jeg synes mine billeder lige mangler det sidste i, at jeg er tilfreds, så redigere jeg mine billeder i 'Adobe Creative Cloud Photoshop CC 2017'